Your address will show here +12 34 56 78

ДА
БИДЕМЕ АКТИВНИ
ФИТНЕС ЗНАЧИ:
САМОДОВЕРБА
БИДЕТЕ
ПОСИЛНИ ОД
„НЕ МОЖАМ“
Биди дел од национален фитнес ден
Национален фитнес ден е најактивниот ден од годината и ден кога се слави физичката активност и нејзината улога во Македонија. За првпат во Македонија овој ден го организираме со надеж да стане традиција и ден кога луѓето од сите возрасти, различни социјални и етнички структури и со различни физички способности се здружуваат во прослава на фитнесот.

Оваа година за првпат кај нас Националниот фитнес ден ќе биде одржан на 24 септември 2020 год. и ќе значи заеднички пристап кон организирање голема национална кампања во која фитнес центрите, клубовите, организациите ќе ги отворат своите сали и ќе дадат бесплатен пристап до нивните услуги со цел да го популаризираат фитнесот и физичката активност во своите заедници.

Ова е ден кој ќе ја обедини нацијата во една голема цел, а тоа е промоција на физичката активност и здрав и активен живот за сите. Оваа година за првпат сакаме да ја покажеме моќта на физичката активност во прослава на фитнесот кој може да не обедини како нација.

Овој настан треба да не потсети дека физичката активност треба да стане наше ново секојдневие кое ќе ја промени нашата рутина и ќе не насочи кон долготраен и здрав начин на живот.

Националниот фитнес ден традиционално се одржува во сите Европски земји, а своите почетоци ги бележи во Британија каде што фитнес секторот се обединува во национална акција веќе 7 години.

Зошто да станам дел од националниот фитнес ден?

Оваа иницијатива ќе ви даде можност да станете дел од една голема приказна и да станете првите партнери што ќе ја препознаат значајноста на Националниот фитнес ден. Дополнително, оваа кампања ќе ве направи повидливи во вашата заедница преку голема национална акција, поддржана од организаторот и ќе ве истакне како промотори на вистински вредности. Националниот фитнес ден може да стане ваша приказна доколку вие го одберете тоа!

Големи Цели

Приклучете се на кампањата и остварете ги вашите големи цели. Станете дел од Националниот фитнес ден и пренесете ја вашата фитнес порака до сите.

Сертификат

Станете партнер на оваа иницијатива и добијте сертификат за парнерство поддржан од EuropeActive.

Фитнес Тренер

Стани дел од европското семејство и мрежата на фитнес тренери кои го промовираат Националниот фитнес ден.

Запознајте го нашиот тим

Учествувај или организирај настан

Секој може да стане дел од Националниот фитнес ден! Доколку сте индивидуален фитнес тренер, фитнес клуб, училиште, наставник/чка по физичко образование или пак фитнес ентузијаст/ка можете да се приклучите кон оваа важна иницијатива.

Кликнете на линкот за Приклучи се! (погоре на страната) и следете ги чекорите за регистрација на вашата активност. Вие и вашата активност ќе добиете национална видливост и ќе станете дел од ова големо фитнес пријателство.

Бидете креативни во изборот на активност. Било кој вид на промоција на физичка активност и здрав живот може да стане дел од оваа иницијатива. Можете да изберете прошетка со брзо одење, трка низ паркот, вежби за загревање или интензивни фитнес вежби, планинарење или освојување на планински врв.

Во вашата активност може да вклучите многу луѓе или пак да одберете да бидете сами промотори на наионалниот фитнес ден. Бидете во контакт со нас со цел да добиете видливост и употребете ги хаштазите: #Фитнесзначи #LetsBeActive #Фитнесден
Скопје

23

септември

2021

Микс Аеробик – Елена Златановска Муратовска – 070/386-117

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Кик Бокс – Јован Titan Pro – 078/218-617

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Јога, денс, медитација, зумба, играње, total body workout, ultimate bag workout – Бранимир Бранкица – 071/968-582

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Фитнес Менаџмент – Даријан Promo Health – 070/257-311

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Фризби – Симон Трајковски – 070/496-252

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Total Body Workout – Елена Бубало – 078/344-897

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Јога – Inside Yoga – 078/755-824

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Теретана, Дитнес Центар – Наде – Sinergy – 075/376-835

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Фитнес за Деца – Нена Ѓорѓиевa – 078/305-953

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Персонален Тренер – Сања Костуранова – 070/319-129

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Фитнес – Џоле Плае Фит Мове – 071/377-917

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Отворен Ден со Повеќе Настани – Пилатес Поинт – 077/761-777

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Full Body Workout – Online – Марина – 070/220-429

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Корективна Гимнастика – Кате – Позитива – 077/930-652

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Уметничко Лизгање – Клуб Лебед – 075/622-289

Скопје 2021 0

23

септември

2021

Кик Бок и 3 Настани со Кросфит – Димитар Ѓорѓиев – 076/704-330

Скопје 2021 0

Куманово

Битола

Прилеп

Велес

Штип

Охрид

Струга

Кавадарци

Тетово

Гостивар

Кочани

Берово

Виница

Кратово

Неготино

Крива Паланка

Ранковце

Валандово

Маврово и Ростуше

Скопје

24

септември

2020

20:00 – Power Pilates – PowerHouse Pilates – 070/228-840

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Зумба – Бранимир Бранкица – 071/968-582

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Зумба – Sonrisa – 071/323-460

Скопје 0

24

септември

2020

09:00 – Пилатес – For Life – 071/273-982

Скопје 0

24

септември

2020

10:00 – 22:00 – Функционален Фитнес – Rituals – 078/281-090

Скопје 0

24

септември

2020

17:00 – Krosfit – Fit Hub – 070/206-317

Скопје 0

24

септември

2020

19:00 – Кик Фит – Fierce Fitness – 070/227-929

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Kangoo Jumps – Jump Up – 078/290-429

Скопје 0

24

септември

2020

17:00 и 18:00 – Функционален Фитнес – Fitness Land – 070/221-997

Скопје 0

24

септември

2020

19:00 – Кросфит – Crossfit Skopje – 078/804-353

Скопје 0

24

септември

2020

19:00 и 20:00 – Зумба и Аеробик – Dancers United – 070/214-561

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Степ Аеробик – Тања Without Limits – 078/232-201

Скопје 0

24

септември

2020

17:00 – 18:00 – Кетебел – Сања Park Fitness – 070/319-129

Скопје 0

24

септември

2020

Позитива Плус Еден

Скопје 0

24

септември

2020

Корективна Гимнастика – Позитива – 077/930-652

Скопје 0

24

септември

2020

Теретана – Филип Lifestyle – 075/336-764

Скопје 0

24

септември

2020

19:00 – Zoom Fullbodyaerobic – Марина Fullbodyaerobic – 070/220-429

Скопје 0

24

септември

2020

07:00 – 17:00 – Отворен Ден – Наде Synergy – 075/376-837

Скопје 0

24

септември

2020

17:15 – Јога за Трудници – Мартина Димитров (Yoga with Martina) – 077/771-218

Скопје 0

24

септември

2020

17:30 – Body Burn – Надица Јовановиќ – 071/832-305

Скопје 0

24

септември

2020

до 17:00 – Кик Бокс и Функционален Тренинг – Димитар Ѓорѓиев

Скопје 0

24

септември

2020

17:30 – Body Burn – Софија Манчева

Скопје 0

24

септември

2020

Benchpress, Натпревар со Протеини – Марио Јовановски

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 и 19:00 – Total Body Workout – Елена Бубало

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Кросфит – Атанас Михајловски

Скопје 0

24

септември

2020

Тенис – Зоран Сивевски – 070/810-279

Скопје 0

24

септември

2020

Повеќе настани – Општина Карпош

Скопје 0

24

септември

2020

17:30 – Body Burn – Рената

Скопје 0

24

септември

2020

16:00 – 17:00 – Тренинг – Клуб Лебед

Скопје 0

24

септември

2020

17:00 – Водно Kачување – Елена . Микс Aеробик

Скопје 0

24

септември

2020

09:00 – 10:00 – Пируети на Суво – Клуб Лебед

Скопје 0

24

септември

2020

Eat the Beat Ilija

Скопје 0

24

септември

2020

19:00 – Микс Аеробик, Online – Лазар – 078/441-235

Скопје 0

24

септември

2020

Vitality Studio

Скопје 0

24

септември

2020

19:15 – Kineticks – 070/218-439

Скопје 0

24

септември

2020

18:30 – Attack – Top Forma – 076/230-563

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Функционален Фитнес – Play Fit Move – 071/377-917

Скопје 0

24

септември

2020

18:00 – Active Pilates – Pilates Point – 077/761-777

Скопје 0

21

јули

2020

Семинар за Национален Фитнес Ден

Скопје 0

Куманово

Ростуше

Тетово

Охрид

Крива Паланка

Велес

Кавадарци

Неготино

Кочани

Битола

Радовиш

Прилеп

Штип

Струга

Струмица

Валандово

Гевгелија

Виница

Берово

Кратово

Online

Контакт